Labkotec-elinkaaripalvelut

Valmistajana ja maahantuojana suoritamme asennukset ja huollot kustannustehokkaasti. Elinkaaripalvelumme tuottavat jatkuvaa lisäarvoa sekä säästävät resursseja, aikaa ja rahaa.

Kohteen kartoitus ja layout-suunnittelu

Onnistunut kokonaisuus alkaa perusteellisesta kartoituksesta. Kartoituksen avulla tarjoamme mahdollisimman sopivan ratkaisun jo esisuunnitteluvaiheessa. Osa kohteista edellyttää kartoituksen jälkeen myös layout-suunnittelua – tämä selventää kokonaiskuvaa sekä helpottaa asennusta.

Asennus ja käyttöönotto

Toimittamalla laitteet asennettuina ja käyttövalmiina, varmistamme toimintakunnon käyttöönottovaiheessa. Tarvittaessa suoritamme käyttöönoton sekä varmistamme laitetoiminnot paikan päällä.

Koulutus

Tarvittaessa koulutamme asiakkaan oman henkilöstön laitteiston perustoimintojen tarkistamiseen sekä varaosien vaihtoon.

Huolto ja huoltosopimukset

Huollamme ja tarkistamme toimitetut tuotteet säännöllisesti. Asiakas voi myös lähettää laitteitaan meille huollettaviksi tai tarkistettaviksi.

Kun kyseessä on erikoismittalaite, tai kohde edellyttää viranomaisvalvontaa, asiakkaan kannalta oikea ratkaisu on huoltosopimus. Esimerkiksi pinnankorkeuden mittalaitteet, virtausmittauslaitteistot sekä erilaiset pintakytkimet on suotavaa tarkistaa vuosittain. Erotinkaivojen hälyttimet ovat standardin SFS-EN 858-1 mukaan pakollisia, ja niiden toiminta pitää tarkistaa säännöllisesti.

Tarkastukset ja huollot tulisi tehdä kuuden kuukauden välein, haastavissa kohteissa jopa neljä kertaa vuodessa. Tunnistintekniikan laitteistot sekä portti- ja puomiautomaatio edellyttävät aina säännöllisen huollon ja toimintojen tarkistuksen.

Raportit

Asiakkaalle toimitetaan selkeä ja perusteellinen raportti kaikista huoltokohteista sekä huoltosopimuksen piirissä olevista laitteista.

Päivitykset

Suoritamme tarvittavat päivitykset käyttöympäristön vaatimusten muuttuessa sekä järjestelmän elinkaaren päättyessä.

Labkotec-elinkaaripalvelut