Labkotec-elinkaaripalvelut

Labkotecin ratkaisut varmistavat mittausten valvonnan sekä mahdollistavat tiedon hyödyntämisen.

Labkotec toimittaa ja asentaa erilaiset mittaus- ja valvontakokonaisuudet. Kaikki alkaa hyvästä suunnittelusta ja tarpeiden selvittämisestä kohteessa. Valitsemme metodin ja laitteet, asennamme ja kalibroimme ne sekä koulutamme sinut ja työntekijäsi tarvittaessa.

Kun kyseessä on erikoismittalaite, tai kohde edellyttää viranomaisvalvontaa, asiakkaan kannalta oikea ratkaisu on huoltosopimus. Esimerkiksi pinnankorkeuden mittalaitteet, virtausmittauslaitteistot sekä erilaiset pintakytkimet on suotavaa tarkistaa vuosittain. Erotinkaivojen hälyttimet ovat standardin SFS-EN 858-1 mukaan pakollisia, ja niiden toiminta pitää tarkistaa säännöllisesti. Tarkastukset ja huollot tulisi tehdä kuuden kuukauden välein, haastavissa kohteissa jopa neljä kertaa vuodessa.

Laadukas esisuunnittelu on tärkeää, sillä siinä määritellään pääosa kustannuksista sekä huomioidaan vakuutusyhtiöiden vaatimukset ja mahdolliset asiakasräätälöinnit.

Suunnitelman perusteella Labkotec tarjoaa tarpeita vastaavan ratkaisun. Palveluun kuuluvat myös huolellisesti dokumentoidut asennukset, koordinointi ja työmaavalvonta. Jälkimarkkinoinnin palvelut sisältävät määräaikaishuollot sekä vikapäivystyksen. Huoltoraporttien ansiosta tiedetään aina missä mennään, ja tilanteesta kuin tilanteesta on helppo edetä. Asiakasta palvelee oma, kohteen tunteva yhteyshenkilö.

Labkotec-elinkaaripalvelut