Measures for a better tomorrow

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Vastuullisuus on yksi keskeisistä arvoistamme. Olemme sitoutuneet harjoittamaan pitkäjänteisesti vastuullista ja kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa ja pyrimme kaikessa toiminnassamme edistämään ympäristövastuullisuutta esimerkiksi kierrättämällä materiaaleja. Valmistamamme ja markkinoimamme tuotteet edistävät ympäristön hyvinvointia ja turvallisuutta, ja niiden suunnittelu ja tuotanto lähtevät kestävän kehityksen näkökohdista. 

Avainlippu-merkkimme kertoo Suomessa valmistetuista tuotteista ja palveluista sekä eettisistä, ekologisista ja vastuullisista valinnoista. Lloyd's Register Quality Assurance on sertifioinut laatu- ja ympäristöjärjestelmämme, jotka täyttävät standardien ISO 9001:2015 sekä ISO 14001:2015 vaatimukset. Kaikkiin räjähdysvaarallisiin tiloihin suunnittelemamme ja toimittamamme laitteet täyttävät ATEX-direktiivin vaatimukset. Osa vientituotteista on sertifioitu myös IECEx järjestelmän mukaisesti. Tunnistintekniikan tuotteet täyttävät kansainväliset merenkulun ISPS-standardin vaatimukset. 

Laatu on Labkotecin ehdottomasti keskeisin kilpailutekijä. Laadulla tarkoitamme Labkotecin kaikkea toimintaa ja koko organisaation yhteistyön tasoa. Yrityksellä on laatuorganisaatio, joka vastaa laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä. 

Kulmakivemme ovat seuraavat:

  • Toimitamme asiakkaillemme kerralla valmista

            o juuri sen, mitä asiakas on ostanut
            o juuri silloin, kun on yhteisesti asiakkaan kanssa sovittu
            o vähintään sen laatuisena kuin asiakas odottaa sen saavansa

  • Tarjoamme asiakkaillemme kestävän kehityksen pitkäaikaiset ratkaisut tulevaisuuden hyväksi.