Measures for a better tomorrow

Yritys

Labkotec Oy - mittausten ja valvonnan luotettava moniosaaja

Labkotec Oy on mittauksiin ja valvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Tuotevalikoimassamme ovat kestävää kehitystä edistävät ja ympäristövahinkoja ennaltaehkäisevät mittausjärjestelmät kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin, myös räjähdysvaarallisissa ympäristöissä. Valmistajana ja maahantuojana asennamme, käyttöönotamme ja huollamme kaikki toimittamamme mittalaitteet ja järjestelmät. 

Olemme toimineet alalla jo yli 50 vuotta ja olleet edelläkävijöitä monien uusien ratkaisujen kehittämisessä. Laajan tuotevalikoiman takana ovat tekniseen alaan erikoistunut tuotekehitys ja tuotanto sekä luotettavat ja kansainvälisesti arvostetut valmistajat. Monipuolinen ja kattava asiantuntemuksemme näkyy kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvien ratkaisujen toimittamisessa. Yli 50 % tuotannostamme menee vientiin.

Labkotec Oy:llä on toimipisteet Pirkkalassa, Vantaalla, Porissa ja Oulussa. Lisäksi Labkotec-konserniin kuuluvat tytäryhtiö Labkotec GmbH Saksassa sekä myyntipisteet Brommassa ja Shenzenissä. Labkotec Oy kuuluu osana kansainväliseen Indutrade-konserniin.

Vastuullista osaamista 

Avainlippu-merkkimme kertoo Suomessa valmistetuista tuotteista ja palveluista sekä eettisistä, ekologisista ja vastuullisista valinnoista. Olemme sitoutuneet harjoittamaan pitkäjänteisesti vastuullista ja kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa ja pyrimme kaikessa toiminnassamme edistämään ympäristövastuullisuutta esimerkiksi kierrättämällä materiaaleja. Valmistamamme ja markkinoimamme tuotteet edistävät ympäristön hyvinvointia ja turvallisuutta, ja niiden suunnittelu ja tuotanto lähtevät kestävän kehityksen näkökohdista.

Lloyd's Register Quality Assurance on sertifioinut laatu- ja ympäristöjärjestelmämme, jotka täyttävät standardien ISO 9001:2015 sekä ISO 14001:2015 vaatimukset. Laatu- ja ympäristöpolitiikkamme lyhyesti.