Avoimet työpaikat

Labkotec Oy on mittauksiin ja valvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Olemme toimineet mittausteknologian valmistajana ja jälleenmyyjänä yli 50 vuoden ajan. Tytäryhtiömme toimivat Saksassa ja Ruotsissa. Haemme organisaatioomme reipasotteista ja oma-alotteista

sähkö- /instrumentointiasentajaa Etelä-Suomen alueelle.

Olet osana neljän hengen asennustiimiä Vantaan toimipisteessä. Työ on osin itsenäistä, välillä tiimityötä. Liikumme päivittäin huoltoautoillamme asiakaskohteissa, joten ajokortti (B) on välttämätön. Monipuolisissa asennustöissämme haalarit likaantuvat välillä, joten arvostamme työtä pelkäämätöntä asennetta ja rohkeutta käydä toimeen. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, matkustushalukkuutta ja tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö- /automaatioasentaja) sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Teemme sähköasennustöitä ja -kytkentöjä, 12V/24V ja 230V/400V. Työ on monipuolista, pääosin asiakkaillamme tapahtuvaa asennus- ja huoltotyötä. Välillä ohjelmoidaan logiikoita, asennellaan erilaisia antureita tai hälyttimiä, joskus taas pyörii timanttisaha ja porakone.

Lisätiedot toimenkuvasta:
sähkötyönjohtaja Rauno Kurten 029 006 6032
työnjohtaja Marko Metso 029 006 6058
palvelupäällikkö Ari Asti 029 006 6020

Tarjoamme monipuolisen työpaikan hyvämaineisessa yhtiössä ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme määrittäneet henkilöstömme arvot, joiden mukaan valittavat henkilöt arvioidaan. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen ari.asti@labkotec.fi.