Measures for a better tomorrow

LID-3300IP Type 2 jääntunnistin

Tehokkaalla jääntunnistuksella käyttövarmuutta ja turvallisuutta jäätävien olojen tuulivoimaloihin

Tehokas jääntunnistin jäätäviin oloihin

LID-3300IP Type 2 jääntunnistin on kehitetty erityisesti jäätävien olojen tuulivoimaloihin. Labkotecin LID-3300IP Type 2 -jääntunnistin parantaa tuulivoimalan käyttövarmuutta ja vähentää merkittävästi jäänmuodostuksen aiheuttamia riskejä jäätävissä oloissa.

Sopii kaikkiin tuulivoimaloihin

Ultraääneen perustuva LID-3300IP Type 2 jääntunnistin tarjoaa monia merkittäviä etuja. Laite on kompakti rakenteeltaan ja nopea asentaa. Se on heti käyttövalmis ilman kalibrointia ja sopii kaikkien valmistajien tuulivoimaloihin, myös vanhoihin. 

LID-3300IP Type 2 on helposti liitettävissä tuulivoimaloiden valvontajärjestelmiin rele-, virtaviesti-, sarjaliikenne ja TCP/IP -liitynnän avulla. Kohteen jäätymistilannetta, hälytyksiä ja parametreja voi seurata ja muokata laitteeseen sisäänrakennetun www-käyttöliittymän avulla. 

LID-3300IP Type 2 jääntunnistinjärjestelmä täyttää PLd:n vaatimukset ISO 13849-1:n mukaisesti. Turvatoiminto on voimassa relelähtöjen kautta.

Markkinoiden paras

VTT:n, DNV GL:n ja TÜV Rheinlandin testaama ja hyväksymä LID on markkinoiden johtava jääntunnistin. Laitteistoja on toimitettu tuhansia kappaleita suurimmille tuulivoimaloiden valmistajille Euroopassa ja Suomessa Finavia käyttää niitä myös turvallisen lentosään varmistukseen.

Sovelluskohteet:

  • Tuulivoimalat
  • Lentokentät
  • Sääasemat

LabkoNetMade in Finland