LID-3300IP Type 2 jääntunnistin

Tehokkaalla jääntunnistuksella käyttövarmuutta ja turvallisuutta jäätävien olojen tuulivoimaloihin

Tehokas jääntunnistin jäätäviin oloihin

LID-3300IP Type 2 jääntunnistin on kehitetty erityisesti jäätävien olojen tuulivoimaloihin. Suomessa suuri osa tuulivoimalaitoksista sijaitsee rannikolla ja Lapissa. Labkotecin LID-3300IP Type 2 -jääntunnistin parantaa tuulivoimalan käyttövarmuutta ja vähentää radikaalisti jäänmuodostuksen aiheuttamia riskejä jäätävissä oloissa.

VTT:n, DNV GL:n ja TÜV Rheinlandin testaama ja hyväksymä LID on markkinoiden johtava jääntunnistin. Laitteistoja on toimitettu tuhansia kappaleita suurimmille tuulivoimaloiden valmistajille Euroopassa ja Suomessa Finavia käyttää niitä myös turvallisen lentosään varmistukseen.

Sopii myös vanhoihin tuulivoimaloihin

Ultraääneen perustuva LID-3300IP Type 2 jääntunnistin tarjoaa monia merkittäviä etuja. Laite on kompakti rakenteeltaan ja nopea asentaa. Se on heti käyttövalmis ilman kalibrointia ja sopii kaikkien valmistajien tuulivoimaloihin, myös vanhoihin. LID-3300IP Type 2 on helposti liitettävissä tuulivoimaloiden valvontajärjestelmiin rele-, virtaviesti-, sarjaliikenne ja TCP/IP -liitynnän avulla. Kohteen jäätymistilannetta, hälytyksiä ja parametreja voi seurata ja muokata laitteeseen sisäänrakennetun www-käyttöliittymän avulla. 

Sovelluskohteet:

  • Tuulivoimalat
  • Lentokentät
  • Sääasemat
  • Merenkulun sovellukset

LabkoNetMade in Finland